Megtisztítjuk a zöldséget, és megmossuk.
A csirkehúst, és a szűzpecsenyét 16-16 darabra vágjuk.
Nyársra húzunk egy darab csirkét, majd arra egy darab cukkínit, szűzpecsenyét és egy fél koktélparadicsomot. Ezt a sort megismételjük még egyszer, és akkor kész egy nyárs. Ebből a nyársból készítünk 8 darabot. Sózzuk, borsozzuk, majd tálalás előtt olajon megsütjük.
Köretnek vékony csíkokra vágjuk a paprikát és a póréhagymát. Felszeleteljük az erdei gombákat.
Olívaolaj felén megfuttatjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemmel, és félretesszük.
Az olaj másik felén megfuttatjuk a csíkokra vágott zöldségeket, rátesszük a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk az összevágott paradicsomot, a félretett gombát, és összemelegítjük.
A tésztát sós forró vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük, és lecsepegtetjük.
Végül összekeverjük a raguval, majd tányérra tesszük, tetejére sajtot reszelünk. Mellé a sült nyársakat adjuk.