Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
400 g Gyermelyi 4 tojásos spagetti
300 g csirkemellfilé
300 g szűzpecsenye
100 g póréhagyma
200 g vegyes erdei gomba
2 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom (héjazva, magozva)
100 g zöld színű paprika
150 g cukkini
8 db koktélparadicsom
1 dl olívaolaj
parmezán
1 csokor petrezselyem, só, őrölt bors
Főétel
Elkészítés:40 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Erdei gombás, fokhagymás tészta, sült nyárssal

Megtisztítjuk a zöldséget, és megmossuk.
A csirkehúst, és a szűzpecsenyét 16-16 darabra vágjuk.
Nyársra húzunk egy darab csirkét, majd arra egy darab cukkínit, szűzpecsenyét és egy fél koktélparadicsomot. Ezt a sort megismételjük még egyszer, és akkor kész egy nyárs. Ebből a nyársból készítünk 8 darabot. Sózzuk, borsozzuk, majd tálalás előtt olajon megsütjük.
Köretnek vékony csíkokra vágjuk a paprikát és a póréhagymát. Felszeleteljük az erdei gombákat.

Olívaolaj felén megfuttatjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemmel, és félretesszük.
Az olaj másik felén megfuttatjuk a csíkokra vágott zöldségeket, rátesszük a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk az összevágott paradicsomot, a félretett gombát, és összemelegítjük.
A tésztát sós forró vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük, és lecsepegtetjük. 

Végül összekeverjük a raguval, majd tányérra tesszük, tetejére sajtot reszelünk. Mellé a sült nyársakat adjuk.