Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
3 ek olívaolaj
2 fej foghagyma
1 nagy darab vöröshagyma
só ízlés szerint
0,5 kávéskanál fehér bors
1 liter csirke alaplé
4 dl hulala cukormentes habalap vagy Gran Cucina főzőkrém
2,5 evőkanál finomliszt
Leves
Elkészítés:1 óra és 30 perc
Nehézségi szint:Közepes

Fokhagyma krémleves

A fokhagymát és a vöröshagymát apróra vágjuk, megdinszteljük az olajon, sózzuk, borsozzuk.

A lisztet rászórjuk – nem szabad pirítani -, s majd az alaplével felöntjük, folyamatos kavargatás mellett.

30-35 percig főzzük, majd botmixerrel az egészet pürésítjük.
Végül hozzáöntjük a főzőtejszínt, összekavarjuk, s még lassú tűzön körülbelül 5-6 percig forraljuk, főzzük.

Lefedve kissé állni hagyjuk, majd forrón tálaljuk.