Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
0,2 l Gran Cucina
300 g Bavette tészta
200 g Champignon gomba
ízlés szerint olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint petrezselyem
Főétel
Elkészítés:30 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Gombás Bavette

A champignon gombákat extra szűz olíva olajon süssük meg egy serpenyőben, hozzáadva a gerezd fokhagymát, sót és borsot.
Adjunk hozzá 200 ml Gran Cucina-t és kavargassuk alacsony hőmérsékleten míg kellően besűrűsödik.

Közben főzzük meg a bavette tésztát. Amikor a tészta készen van, öntsük egy tálba és adjuk hozzá a forró gombás szószt.
Az így elkészült ételt aprított petrezselyemmel gazdagítsuk.