Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

0,2 l Gran Cucina

300 g Bavette tészta

200 g Champignon gomba

ízlés szerint olívaolaj

1 gerezd fokhagyma

ízlés szerint petrezselyem

Főétel
Elkészítés:30 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Gombás Bavette

A champignon gombákat extra szűz olíva olajon süssük meg egy serpenyőben, hozzáadva a gerezd fokhagymát, sót és borsot.
Adjunk hozzá 200 ml Gran Cucina-t és kavargassuk alacsony hőmérsékleten míg kellően besűrűsödik.

Közben főzzük meg a bavette tésztát. Amikor a tészta készen van, öntsük egy tálba és adjuk hozzá a forró gombás szószt.
Az így elkészült ételt aprított petrezselyemmel gazdagítsuk.