Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
  • 8 db Falusi debreceni kolbász
  • 50 dkg paradicsom
  • 1 kígyóuborka
  • 1 tk morzsolt oreganó
  • 1 tk fokhagymagranulátum
  • só ízlés szerint
  • 4 csipet frissen őrölt bors
  • 2 ek olívaolaj
Főétel
Elkészítés:50 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Grillen sült debreceni kolbász fűszeres uborkás paradicsomsalátával

Elkészítés:

  1. lépés – A paradicsomot és az uborkát kisebb kockákra vágjuk, és összekeverjük fokhagymagranulátummal, oregánóval, borssal és olívaolajjal. – 7 perc
  2. lépés – Ízlés szerint megsózzuk, és hűtőben pihentetjük. – 30 perc
  3. lépés – Ezalatt elkészítjük a kolbászokat. Ehhez a grillt bemelegítjük, és a kolbászok mindkét oldalát 3-4 perc alatt megsütjük gyakori forgatás mellett. – 10 perc
  4. lépés – A kolbászokat a salátával tálaljuk.

Tipp: a kolbászokat serpenyőben is megsüthetjük.

Összes idő: 20 perc + 30 perc hűtés