Az élesztőt elkeverjük a cukorral, majd kevés lisztet szórunk rá, és ráöntjük a langyos tejet. Felfuttatjuk. Tálba szitáljuk a lisztet, beleszórjuk a sót, ráöntjük az olajat, beleteszünk 0,5 dl tejfölt és a felfutott élesztőt. Öntünk hozzá 1,5-2 dl langyos vizet és alaposan kidolgozzuk. Amikor jó szuszogós, meghintjük liszttel, letakarjuk, és a duplájára kelesztjük.
Ameddig kel a tészta, elkészítjük a hagymaragut.
Kiolvasztjuk a csíkokra vágott szalonnát, majd rátesszük, és megfuttatjuk a megtisztított, vastagabb fél karikára vágott hagymákat. Sózzuk, borsozzuk, és puhulásig lassan pirítjuk. Rászórjuk a petrezselymet.
A kelt tésztát átgyúrjuk, átlevegőztetjük, 10 percig pihentetjük, majd egy nagy, kiolajozott tepsire kihúzzuk. Pihentetjük még 20 percig. Előmelegített 240 C°-os sütőbe tesszük, 10 percig sütjük, majd kivesszük. Megkenjük a maradék tejföllel, és rátesszük a hagymaragut. Megszórjuk a reszelt sajttal. Visszatesszük a sütőbe 200 C°-ra, és pirosra sütjük a tetejét. Amikor megsült, tálaljuk.