Elkészítés:
- lépés – Az olajat felhevítjük és a hagymakarikákat aranybarnára sütjük. – 10 perc
- lépés – A hamburgerhúsokat egy serpenyőben kevés olajon 10 perc alatt megsütjük. – 10 perc
- lépés – A hamburgerhez a zsemléket megkenjük a ketchuppal, mustárral, majonézzel, majd rátesszük az uborkát és a megsült húsokat. – 5 perc
- lépés – A hagymakarikákat kettévágjuk, és póklábakat készítünk belőlük, amit a húsokhoz teszünk. – 5 perc
- lépés – A sajt széléből két háromszöget levágunk, ez lesz a pók foga. A szelet sajtot a húsra tesszük, majd ráhelyezzük a zsemle tetejét a hamburgerre. – 5 perc
- lépés – Az olajbogyókat felszeleteljük és szintén zsemlékre tesszük. Ez lesz a pók szeme. – 5 perc