Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

250 g Gyermelyi 4 tojásos Orsó tészta

100 g zeller

1 db zöldalma

2 szál szárzeller

8-10 szem koktél paradicsom

tetszőleges saláta

só, darált bors

2 ek gorombára vágott kapor

3 dl görög joghurt

1 dl olívaolaj

1 tk magos mustár

kapribogyó ízlés szerint

150 g vegyes füstölt hal

Főétel
Elkészítés:45 perc
Nehézségi szint:Közepes

Kapros joghurtos tésztasaláta, zellerrel és füstölt hallal

A tésztát sós lobogó vízben megfőzzük, majd hideg vízzel lemossuk. Letakarva félretesszük.
A zellert vékony metéltre vágjuk, és lobogó vízben fél percig főzzük, majd egyből hidegvízben lehűtjük.
A szárzellert és az almát vékony csíkokra vágjuk, a paradicsomot negyedeljük.

Keverőtálba kikeverjük a mustárt, sót, borsot, olajat és a joghurtot. Majd beletesszük a kaprot, a leöblített összevágott kapribogyót.
Hozzáadjuk a kifőtt tésztát, a csíkokra vágott zellereket, az almát és a paradicsomot. Összeforgatjuk, ha szükséges, még ízesítjük.
Egy órát hűtőben pihentetjük.

Tálalás előtt beleforgatjuk a friss zöld salátaleveleket, tányérra tesszük, majd rárendezzük a füstölt halszeleteket.