Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

1 db lime

1 db narancs

20 dkg sárgarépa

20 dkg Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsó

3 dkg gyömbér

5 dkg méz

60 dkg Gallicoop pulyka apróhús

Vénusz étolaj

20 dkg kelkáposzta

kókusztej

Vénusz Margarin

őrölt feketebors

Főétel
Elkészítés:40 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Karibi pulyka

Egy serpenyőben felolvasztjuk a Vénusz margarint, és lepirítjuk benne a Gallicoop pulyka apóhúst. Felaprítjuk a sárgarépát, és hozzáadjuk a húshoz. Hozzáadjuk a Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsót és összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet, a reszelt gyömbért, a lime és narancs héját, meg a levét.

Összeforraljuk a kókusztejjel, és a végén beleforgatjuk a felcsíkozott kelkáposztát, ami azért fontos, mert a zöldség csak így tudja megtartani a ropogósságát. Jázminrizzsel tálaljuk.