Elkészítés:
Szeleteljük fel vékony csíkokra a sertéshúst, a shiitake gombát és a sárgarépát, a káposztát pedig kockázzuk fel. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és a sertéshúst pirítsuk aranybarnára. Adjuk hozzá a sárgarépát és a káposztát, majd pirítsuk enyhén puhára. Adjuk hozzá a shiitake gombát is, aztán a hozzávalókat pirítsuk együtt további 1 percig. Sóval és borssal ízesítsük majd, tegyük félre.
Forraljunk fel 250 ml vizet egy serpenyőben! Tegyük bele a megfelelő méretre tört tésztát és a csomagban található szárított újhagymát. Főzzük 2-3 percig, amíg a víz már majdnem elpárolog.
Adjuk hozzá az előre lepirított hozzávalókat és a szószos tasak tartalmát, majd főzzük és süssük a víz teljes elpárolgásáig.
Ízlés szerint díszítsük savanyított gyömbérrel.
TIPP
Vegetáriánus változat esetén használjunk sült tofut.