Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
  • 8 db Falusi debreceni kolbász
  • 1 kg paprika
  • 50 dkg paradicsom
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 1 ek olaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk Reál asztali só
  • késhegynyi Reál őrölt fekete bors
  • 4 db tojás
Főétel
Elkészítés:40 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Lecsó debreceni kolbásszal

Elkészítése: 

  1. lépés – A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk és egy kevés olajon megpirítjuk – 10 perc
  2. lépés – Ameddig párolódik a hagyma, a paradicsomot felkockázzuk. A paprikát kicsumázzuk és feldaraboljuk, majd a paradicsommal együtt a hagymához adjuk. Belereszeljük a megpucolt fokhagymát, és 20 perc alatt készre főzzük a lecsót. – 30 perc
  3. lépés – A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és a debreceni kolbászokat 15 perc alatt megsütjük, miközben a lecsó fő. – 20 perc, a lecsó főzési ideje alatt
  4. lépés – Amikor a lecsó elkészült, átöntjük egy nagy serpenyőbe, beleütjük a tojásokat, és további 8 percig főzzük. A debreceni kolbásszal tálaljuk. – 10 perc

Tipp: a debreceni helyett Falusi bécsi virslit is adhatunk hozzá

Összes idő: 40 perc