Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
400 g Vita Pasta Gnocchi
400 g húsos szalonna
250 g zsenge paraj
0,5 dl olaj
4 dl tejszín
12 szem koktél paradicsom
4 szál zöldhagyma
2 ek gorombára vágott petrezselyem
só, darált bors
reszelt parmezán
Főétel
Elkészítés:30 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Parajos, szalonnás tészta

A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk.
A zöldhagymát gorombára összevágjuk, a koktélparadicsomokat negyedeljük, a szalonnát pedig csíkokra vágjuk.

Kevés olajon megpirítjuk a szalonnát, majd rátesszük a zöldhagymát. Összeforgatjuk, és 1-2 percet alatt összepirítjuk.
Ráöntjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a petrezselymet és a koktélparadicsomokat.  Egyszer összeforraljuk.

Belekeverjük a forró, főtt, de nem lemosott tésztát és a parajleveleket. Jól összeforgatjuk, ha szükséges kevés tésztafőző vizet tehetünk hozzá. Elkeverjük és azonnal tálaljuk, míg a parajlevelek nem esnek teljesen össze. Tetejére reszelt sajtot tegyünk.