Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)


  • 2 db bőrös libamell
  • 5 dkg REÁL rizs
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 ek REÁL mustár
  • 1 tk REÁL őrölt piros fűszerpaprika
  • 1 tk REÁL őrölt fűszerkömény
  • 3 ek aprított petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 tojás
Főétel
Elkészítés:1 óra
Nehézségi szint:Könnyű

Rizses libamellvagdalt

Elkészítése: 

  1. lépés – A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  2. lépés – A rizst enyhén sós bő vízben megfőzzük, majd leszűrjük. – 10 perc
  3. lépés – A húst késes aprítóba tesszük. Hozzáadjuk a megpucolt kisebb darabokra vágott hagymát, belenyomjuk a megpucolt fokhagymát. Paprikával, köménnyel, petrezselyemmel ízesítjük, majd a robotgéppel krémesre pépesítjük. – 5 perc
  4. lépés – Hozzáadjuk a két tojást a masszához és a tojásokkal együtt tovább keverjük. Végül összekeverjük a megfőtt rizzsel. – 5 perc
  5. lépés – A masszát sütőpapírral kibélelt vagy szilikon téglalap sütőformába öntjük és az előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük. Melegen vagy hidegen tálaljuk.