A húst kb. 2 centis kockákra vágjuk, majd egy magas peremű, széles serpenyőben, az olaj és a vaj keverékén 4-5 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, a reszelt szerecsendióval fűszerezzük, majd lefedve, kis lángon 10-15 percig sütjük-pároljuk.
Hozzáadjuk a vékony karikára vágott póréhagymát és a zúzott fokhagymát, kevés vízzel felengedjük.
Ezután belekeverjük a Camping sajtkrémet, és addig főzzük, amíg az fel nem olvad benne. Tálaláskor friss petrezselyemmel megszórjuk. Köretnek galuskát kínálunk hozzá.
A galuska tálalása: A vékony szeletre vágott sárgarépát megfőzzük, megvárjuk, amíg kihűl. A leveses csészét kibéleljük vele, beletöltjük a forró galuskát, majd a tányérra borítjuk.