Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
2db (20 dkg) Camping sajtkrém (Próbálja ki medvehagymás, füstölt sajtos, vagy csípőspaprikás ízben is!)
60 dkg sertésszűzpecsenye vagy csirkemell filé
2 ek olaj
1 ek vaj

őrölt fekete bors
késhegynyi reszelt szerecsendió
2 gerezd fokhagyma
1 db póréhagyma
Főétel
Elkészítés:30 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Sajtos húsfalatok

A húst kb. 2 centis kockákra vágjuk, majd egy magas peremű, széles serpenyőben, az olaj és a vaj keverékén 4-5 perc alatt aranybarnára pirítjuk.

Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, a reszelt szerecsendióval fűszerezzük, majd lefedve, kis lángon 10-15 percig sütjük-pároljuk.
Hozzáadjuk a vékony karikára vágott póréhagymát és a zúzott fokhagymát, kevés vízzel felengedjük.

Ezután belekeverjük a Camping sajtkrémet, és addig főzzük, amíg az fel nem olvad benne. Tálaláskor friss petrezselyemmel megszórjuk. Köretnek galuskát kínálunk hozzá.

A galuska tálalása: A vékony szeletre vágott sárgarépát megfőzzük, megvárjuk, amíg kihűl. A leveses csészét kibéleljük vele, beletöltjük a forró galuskát, majd a tányérra borítjuk.