Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(1 főre)
  • 1 üveg Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Grillezett padlizsánnal
  • 1 csomag fusilli tészta
  • 100 g füstölt sonka
  • 70 g parmezán
  • 10-15 db koktélparadicsom
  • 100 g saláta mix
  • só, bors
  • 80 g sertéshús
Főétel
Elkészítés:30 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Sonkás tésztasaláta padlizsánkrémmel

Elkészítés

  1. Főzzük készre sózott vízben a tésztát a csomagolásán feltüntetett módon. Ha elkészült, folyó víz alatt hűtsük le, majd szűrjük le.

  2. Nagy salátástálban forgassuk össze a tésztát a Grillezett padlizsános Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel, a feldarabolt koktélparadicsomokkal és a 3-4 cm-es négyzetre szeletelt sonkával. Keverjük hozzá a saláta mixet, majd a forgácsolt parmezánt is.

  3. Sózzuk ízlés szerint, majd tálaljuk frissen őrölt borssal.

 

Elkészítési tipp

Tegyünk félre a tészta főzővizéből 1 dl-t, és keverjük a salátához.

Facsarjuk fél citrom levét is a salátához!

Használhatunk más tésztákat is: például farfallét, pennét.