Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek Reál napraforgó-étolaj
  • 50 dkg kockázott sertés gulyáshús
  • 3 tk Reál őrölt fűszerpaprika
  • fél kk Reál őrölt fűszerkömény
  • só ízlés szerint
  • 1 TV-paprika
  • fél paradicsom
  • 1 liter víz
  • 15 dkg fehér spárga
  • 20 dkg Reál tarhonya
  • Reál csemegeuborka a tálaláshoz 
Főétel
Elkészítés:1 óra 40 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Spárgás tarhonyás hús

Elkészítése:

1. lépés – A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon közepes hőfokon megpároljuk. – 10 perc

2. lépés – Hozzáadjuk a kockázott húst és gyakori kevergetés mellett magasabb hőfokon megpirítjuk. – 5 perc

3. lépés – A húshoz adjuk a fél paradicsomot, a kicsumázott paprikát, az őrölt piros paprikát, a fűszerköményt, sózzuk ízlés szerint, felöntjük a vízzel és 1 órán át főzzük. – 5 + 60 perc

4. lépés – A fehérspárga végeit levágjuk, meghámozzuk és 3-4 cm-es darabokra vágjuk. – 5 perc

5. lépés – Miután a hús megpuhult, a spárgát a tarhonyával együtt a húshoz adjuk, és további 15 percig főzzük az ételt. – 15 perc

6. lépés – Reál csemegeuborkával tálaljuk.

Összes idő: 25 perc munka + 75 perc főzési idő

Adag: 4