Elkészítése:
1. lépés – A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon közepes hőfokon megpároljuk. – 10 perc
2. lépés – Hozzáadjuk a kockázott húst és gyakori kevergetés mellett magasabb hőfokon megpirítjuk. – 5 perc
3. lépés – A húshoz adjuk a fél paradicsomot, a kicsumázott paprikát, az őrölt piros paprikát, a fűszerköményt, sózzuk ízlés szerint, felöntjük a vízzel és 1 órán át főzzük. – 5 + 60 perc
4. lépés – A fehérspárga végeit levágjuk, meghámozzuk és 3-4 cm-es darabokra vágjuk. – 5 perc
5. lépés – Miután a hús megpuhult, a spárgát a tarhonyával együtt a húshoz adjuk, és további 15 percig főzzük az ételt. – 15 perc
6. lépés – Reál csemegeuborkával tálaljuk.
Összes idő: 25 perc munka + 75 perc főzési idő
Adag: 4